Prodej pozemku 4731 m2 v Kněževsi u Prahy

Kněževes

před 11 měsíci 7

ID zakázky: 1296297

Kód: PRO908

Plocha pozemku: 4 731 m2

Doprava: Silnice, Autobus

1 500 Kč za m2

Kontaktovat prodejce

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji pozemek na jihozápadním okraji obce Kněževes u Prahy. K pozemku, který navazuje na zastavěnou část obce, vede cesta z ulice Nad Mostem. IS v dosahu. Územní plán z roku 2012 vymezuje plochu pro občanskou vybavenost OV1, jejíž součástí je i tento pozemek.

Z platného územního plánu: "Tato plocha bude zaměřena na vše spojené s výstavbou reprezentativních zařízení pro prezentaci historie, současnosti a budoucnosti osobní letecké dopravy, zejména na letišti Praha - Ruzyně. Plocha bude doplněna řadou sportovních aktivit.Územní plán dále připouští budovat objekty občanského vybavení (podmíněně přípustné, respektive přípustné) na plochách bydlení venkovského charakteru a především na plochách smíšených obytných."

Poloha na mapě

Nemovitost nabízí

Reality Marie D.

Reality Marie D.

Realitní kancelář Marie D. se již přes 18 roků specializuje na realitním trhu na prodej rodinných domů, bytů a pozemků v Kladně, Praze a okolí. V zahraničí nabízíme nemovitosti ve Španělsku. Dále provádíme tržní odhady nemovitostí pro dědické řízení, zajišťujeme Průkazy energetické náročnosti budov a znalecké posudky nemovitostí. Zakládáme si na korektním jednání a osobním přístupu k prodávajícím a ke kupujícím. Vycházím vstříc maximálním požadavkům každého klienta. ' na 'Realitní kancelář Reality Marie D. se specializuje na tuzemském realitním trhu na prodej rodinných domů, bytů a pozemků v Kladně, Praze a okolí. V zahraničí nabízíme nemovitosti ve Španělsku. Dále provádíme tržní odhady nemovitostí pro dědické řízení, zajišťujeme Průkazy energetické náročnosti budov a znalecké posudky nemovitostí. Zakládáme si na korektním jednání a osobním přístupu k prodávajícím a ke kupujícím. Vycházím vstříc maximálním požadavkům každého klienta.

Adresa: Kladno Rozdělov, Ant. Rendla 729

Nemovitosti: 8

Kontakt na prodejce

-->